Un racó d’exalumnes

NÚRIA BRUN

Sóc doctora, llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Especialitzada en cirurgia pediàtrica a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Actualment treballo com adjunta de cirurgia pediàtrica a l’Hospital Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, centrada en cirurgia oncològica i cirurgia toràcica. Formo part del comitè de redacció de la Societat Catalana de pediatria.

He ampliat la meva formació amb estades a departaments de cirurgia pediàtrica de l’Hospital Texas Children; Houston, UMAE, Monterrey i Hôpital Necker-Enfants Malades; Paris.


Albert Soler

Sóc llicenciat en Ciències de l’Activitat física i de l’Esport i Màster en gestió pública per ESADE, UPF i la UAB.

Vaig fer oposicions i sóc funcionari de carrera de l’Ajuntament de Barcelona on vaig ser director d’Esports durant 8 anys. Després vaig ser anomenat director General en el Consejo Superior de Deportes a Madrid essent, per un període d’un any, Secretario de Estado para el Deporte. Vaig ser també diputat al Congrés dels Diputats a Madrid.

Des del 2014 sóc el director general d’esports professionals del FC Barcelona. Per tant, el món de la gestió esportiva és el meu àmbit professional.


ELISA SORO

Sóc llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sant Jordi de Barcelona, en l’especialització de Restauració i Conservació del Patrimoni Arlstic.

Com a restauradora he treballat en importants campanyes de restauració i rehabilitació del Patrimoni Nacional. Sense deixar el bisturí vaig combinar el dur ofici de la restauració amb la realització d’exposicions de la meva obra pictòrica.

La meva formació s’ha anat completant amb cursos i postgraus en Disseny Gràfic i Il·∙lustració, àmbit en el que, actualment, treballo com a freelance. i, tot això, sense deixar de costat la meva autèntica passió, el dibuix i la pintura, ja sigui tradicional com digital.

www.elisasoro.com

 

l’Elisa Soro ha estat entrevistada per Sants 3 Ràdio en el programa Ràdio Escola, amb motiu de la seva participació en la jornada “Compartint talent“, adreçada als alumnes de primer de batxillerat. Tot seguit trobareu l’enllaç (des del minut 01:08 fins el minut 07:14).

 


Pep Xarles

Sóc llicenciat en Biologia (Zoologia) 1991, màster en aqüicultura 1992.

Treballo al Zoo des de l’any 1987 tenint cura dels mamífers.

L’any 2000 vaig fundar l’associació ibèrica de cuidadors d’animals salvatges (AICAS) i vaig ser‐ne el president. L’any 2002 vaig fundar l’associació internacional de cuidadors d’animals salvatges (ICZ). Durant 11 anys vaig ser membre de la junta d’ICZ, arribant a ser-ne el president.

He organitzat congressos de cuidadors d’animals salvatges a Barcelona, Jerez, Austràlia, Cabarceno, Seayle, Singapore, Lourosa, Frankfurt, Còrdova i Lagos. Actualment sóc coordinador europeu de l’EEP del Llop Ibèric.


Oriol Miró

Sóc cal·lígraf a Barcelona.

Em dedico a la Cal·ligrafia des de l’any 1994. Estimo les lletres i els llibres, les tintes, els papers, les teles I els pergamins, els pinzells i qualsevol tipus de ploma.

Comprendre la lletra, reproduir les seves formes històriques i mètodes tradicionals, i poder explorar noves eines i formes a partir de les primeres.

Aquests són els meus treballs. El traç i la lletra en estat pur.

www.urimiro.com


Roger Rodés

Enginyer de so, Productor musical, Compositor, Músic.

Sóc soci i fundador de MEDUSA ESTUDIO junt amb Manu Guix. Director musical i creatiu de SaraoMusic. Productor musical de grups com Macaco, Cybee, Manu Guix,….

Com a enginyer de so he treballat amb artistes com Joan Manel Serrat, Macaco, Love of Lesbian, Sidonie, Josep Carreras, Manolo Garcia, Estopa, Chambao, Gerard Quintana, Amics de les Arts,….

www.rogerrodes.com


Ricard Belis

Sóc director de documentals perquè és essencial donar veu als que normalment no la tenen.

He estat el realitzador del programa de reportatges “30 minuts” i de documentals “Sense ficció” de Televisió de Catalunya.

Entre les meves obres més reconegudes destaquen “Operació Nikolai”(1992), “Tortura, més enllà del dolor”(1998), guanyador del premi UNDA al festival de Montecarlo, “Els nens perduts del franquisme” (2002), documental amb el qual vam guanyar el Premi Nacional de Periodisme i el Gran Prix FIGRA, “Ramon Perera, l’home que va salvar Barcelona” (2006), guanyador de la Medalla de Bronze al New York Festival, i més recentment “Torneume el fill” (2011) , “Avi, et trauré d’aquí!” (2013), i “Els internats de la por” (2015).


Núria Armentano

Sóc llicenciada en Història i Doctora en Antropologia Biològica per la UAB.

Em dedico a l’estudi de les restes esquelètiques que apareixen en contextos arqueològics i de la guerra civil. Combino la tasca d’antropòloga de camp i de laboratori amb la docència universitària al Màster Interuniversitari en Antropologia Biològica (UAB-UB) i el Postgrau en Antropologia Forense (UdG).

D’entre els projectes en els quals he treballat destaca l’exhumació i estudi de les restes de la guerra civil procedents de diversos punts de Catalunya, la dirección antropológica de l’estudi de les restes Reials del Monestir de Creus, l’exhumació de les restes del Bisbe Cebrià de Tarragona, o l’estudi de les restes de necrópolis d’Empúries.


ex-alumnes-israel-ruiz

Israel Ruiz

Vicepresident executiu i tresorer del Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster per la MIT Sloan School of Management. Vinculat al Massachusetts Institute of Technology des del 2002, actualment és el responsable de dirigir-ne les funcions financeres i administratives, càrrec que ocupa el tercer lloc en importància dins l’organigrama de l’institut. Alhora pertany a diversos consells d’administració i participa en la Fundació Princesa de Girona dedicada, entre altres temes, a promoure l’emprenedoria entre els joves.

Lliçó inaugural del curs 2016-2017 UOC «Les claus per a ser emprenedor»


ex-alumnes-julia-urgell

júlia urgel

Està estudiant a la UPF Biologia Humana.

La nostra exalumna i en Joanjo recullen mencions per la participació a la XXVIII Olimpíada Química de Catalunya.


ex-alumnes-gemma-deusedas

Gemma Deusedas

Soc actriu.

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre.

Actualment participo al programa POLÒNIA de TV3 i al Microteatre de Barcelona. Sóc directora de Buganvilia Creacions Arlstiques on formo en arts escèniques producció d’espectacles i esdeveniments.

www.facebook.com/gemma.deusedas


ex-alumnes-Elies-Campo

Elies Campo

Responsable de WhatsApp per Espanya i Amèrica Llatina.

L’Elies Campo ha estat un dels representants de Whatsapp al Mobile World Congress. En la seva visita a la capital catalana també ha visitat RAC1, on Jordi Basté l’ha entrevistat al seu programa El Món a RAC1.

En aquest enllaç podeu veure la notícia publicada a l’Ara.
Parlem amb Elies Campo a TV3 al programa Divendres.


jordi-romo

JORDI ROMO

Arriba en Jordi Romo, després de tres anys de fer la volta al món en bici.

Us proposem entrar al seu bloc i descobrir les seves vivències durant tot aquest temps.