FOOD

Els alumnes de tercer estem estudiant els aliments i com d’importants són per a la nostra salut. També què ens aporten, quina quantitat cal ingerir o per què són recomanables.

 

Sabem que hi ha una gran varietat d’aliments per menjar; alguns ens agraden moltíssim, altres menys i d’alguns no en podem abusar. Però tots són necessaris perquè ens aporten nutrients.

Gràcies a l’ajuda de l’Emma (la nostra teacher assistant) hem fet un petit tastet (amb els ulls tapats) i hem hagut d’esbrinar quin aliment era segons l’olor, el tacte i per últim menjant-lo. Un cop identificat, calia dir a quin grup de nutrients pertanyia: hidrats de carboni, vitamines i vegetals, proteïnes i greixos bons o dolents. Ah!, i tot això en English!

 

Hem tastat pastanaga, patata crua, pa, pipes, oli, llet, formatge i un pastís de xocolata.

 

El cert és que ens ho hem passat molt i molt bé. Hem après moltes coses i el més important és, que ara, ja sabem què ens aporta cada mos que ens enduem a la boca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *