Vàrem visitar l’alimentària

Des de l’espai del migdia vàrem fer una visita al saló de l’alimentària.
foto 4
En aquests “showcooking” que va fer l’Ada Parellada vàrem compartir, entre d’altres moltes coses, l’opinió que els nens cada vegada tenen un ventall gustatiu més tancat i que hem de treballar juntament amb les famílies perquè això millori.
Ningú pot dir que un aliment no li agrada fins que no l’ha tastat com a mínim 9 vegades.
Hem d’introduir aliments pocs acceptats juntament amb els més populars.
foto 1
En definitiva, un munt d’experiències enriquidores.

 

Vàrem seguir el nostre recorregut pel món de la cuina flexiteriana i vegetariana.

foto 3
Aquest cuiner Austríac, Fabio Winkelhofer, ens va introduir en un món vegetal ple de gustos i textures impensables.
foto 2
I ja per acabar vàrem quedar sorpresos, com la intel·ligència artificial “Big Data” ens pot ajudar fins al punt que una aplicació ens alerta de patògens en un producte.

Tot plegat moltes idees per tirar endavant el nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *