Primers dies a P4

Així de bé ens ho passem!!

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/234649899” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

 

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/234649920” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

 

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/234658715” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

 

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/234658752” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>


JA HA ARRIBAT LA FESTA MAJOR!

Ahir van arribar els gegants i capgrossos al parvulari i amb ells la cartellera de la Festa Major.

 

Igual que ens els darrers cursos, seguim treballant gràcies a les cartelleres la comprensió lectora amb els nostres alumnes d’infantil. Les nostres cartelleres no han de ser només un espai on els pares us podeu assabentar del que fem i farem.

Pot convertir-se en un nou espai de treball i creiem que no pot ser més significatiu. Les cartelleres es treballen a l’aula, activant els seus coneixements previs, fent prediccions sobre el seu contingut, buscant paraules que coneixem, comprovant les seves prediccions mitjançant la lectura, recapitulant sobre el que hem llegit…

Vaja, una feinada!

Podeu aprofitar per mirar la nostra cartellera amb els vostres fills.

 


EXPRESSIÓ ORAL A P3

Entre ahir i avui els nens i nenes de P3 hem fet la primera classe d’expressió oral. La Montse Sardà ens ha explicat el conte de: La Pastanaga, en aquest hem conegut a l’avi Andreu, l’àvia Filomena, el Felip, la Maria, el Bobi, el Mixi i el Cricri.

Hem participat molt i ens ho hem passat molt bé! Us deixem aquest vídeo on podreu veure com ens ha anat.


P3 A MÚSICA

Aquest matí hem anat a música per primera vegada, la Mireia , la mestra de música, ens ha explicat com ho havíem de fer perquè el piano ens donés permís per entrar dins l’aula i anar seient. Tot seguit hem preparat el nostre cos per poder començar amb la classe i després hem descobert dos objectes musicals ben diferents que ens han agradat moltíssim, haureu de veure el vídeo per descobrir-los.

Esperem que us agradi!


ÚLTIM DIA DE CURS

Avui és l’últim dia de curs i l’hem volgut celebrar tots plegats!

A primera hora del matí els nens i nenes del parvulari juntament amb el de 1r de primària hem estat jugant amb bombolles de sabó. A mig matí, ens hem reunit al pati els alumnes d’infantil i de primària amb les nostres mestres per desitjar-nos tots plegats un bon estiu i finalment, per cursos ens hem menjat un deliciós polo per celebrar aquest dia tan especial!

Esperem que us agradi el vídeo que hem fet com a recull de fotos del dia d’avui.

 

BONES VACANCES A TOTHOM I FINS EL CURS QUE VE!

 


GRADUACIÓ P5

Aquest matí els nens i nenes de P-5 hem pujat a la sala d’actes amb els nostres companys de P-3, P-4, els nostres padrins i padrines de 1r d’ESO i les mestres del parvulari per celebrar que tanquem l’etapa del parvulari i que passem a la primària.

A l’arribar ens han rebut la Remei i la Trini que ens han representat el conte de “La Maria Tatin”. Ens ha agradat molt!

Tot seguit, per grups, hem pujat a l’escenari a explicar les coses que més ens han agradat durant aquests tres anys al parvulari, com les colònies, la psicomotricitat, els pepitos, el pati, la música, els amics, la ludoteca…

També hem vist un vídeo que ens han preparat les mestres, tot recordant el nostre pas pel parvulari, ha sigut molt emotiu!

Per acabar l’acte, hem pujat a l’escenari i tots plegats hem cantat la cançó de l’estiu.

Finalment, hem anat cap a la classe amb els nostres padrins i padrines i ens han entregat unes xapes amb el símbol de la nostra classe.

 

Ha sigut un matí molt bonic i emocionant!


LA RÍNXOLS D’OR A LES BALENES

Dins de l’àrea de Comunicació i llenguatge, utilitzem els contes com un dels eixos principals de treball. El presentem amb  el suport del conte de paper, tot recordant entre tots els personatges, desenvolupament de la història i final, i frases que es repeteixen.

Posteriorment en fem un treball més individual, consistent en un teatret de titelles on podrem incidir no només en l’expressió oral sinó també en altres conceptes (gran/mitjà/petit, transparència dels papers per a posar a les finestres, tipus de materials per a decorar…).

Finalment, en fem una representació de teatre, on demanarem als infants que reprodueixin les frases principals de la història:

  • Algú ha tastat la meva sopa…
  • Algú s’ha assegut a la meva cadira…
  • Algú s’ha estirat al meu llit…

Aquí en teniu una mostra de les diverses representacions de la vostra classe. Esperem que us agradin!